LPS 2000EX – med stor pumpesump

LPS 2000EX – en effektiv kloakpumpestation til flere ejendomme

Denne kloakpumpestation er beregnet til enkeltstående større ejendomme eller som samlingspumpestation for 3-4 fritidshuse. LPS 2000EX-enheden er velegnet som central, hvor der er større belastning på kloaksystemet. Den har en ekstra stor pumpesump (390 liter), som kan håndtere store midlertidige spidsbelastninger og fungere som ekstra sikkerhed ved for eksempel driftsforstyrrelser på el-nettet.

Enheden leveres komplet med start/stop-automatik, alarmudgang, kontraventil og lynkobling til afløb.

Pumpestationen installeres centralt under jorden i nærheden af ejendommen. LPS 2000EX har en tank, som i standardproduktionen måler 2,6 meter fra top til bund, så en kælder ofte vil kunne tilsluttes direkte. Ved behov kan tanken justeres i højden. Både indløbet og udløbet på LPS 2000EX-tanken ligger i frostfri dybde, og tanken er fremstillet af genanvendeligt polyætylen og har et beskyttende dæksel, som kan aflåses.

Pumpeeffekt

Den skærende LPS 2000-skruepumpe findeler spildevandet, så flowet i rørene og driften af kloaksystemet kan sikres. Pumpens kapacitet har et normalt arbejdstryk på 56 mVS, men har betydeligt større effektreserver for at kunne holde ledningerne fri for sediment og luft. Enhedens særligt udviklede antivakuumventil modvirker undertryk som følge af, at spildevandet for eksempelvis pumpes ned ad en hældning.

Pumperne i LPS-systemet arbejder uafhængigt og fuldautomatisk og fører spildevandet helt hen til en gravitationsledning eller rensningsanlægget. Elektriske og mekaniske komponenter er bygget sammen i pumpen, og hele pumpen kan udtages og skiftes samlet ved behov for service.

Tilslutning til el-nettet

LPS 2000EX-enheden har en 230V 1-fasepumpe på cirka 1 kW. Det betyder, at pumpestationen umiddelbart kan sluttes til el-nettet i private boliger.

Hent datablad til LPS2000EX

Se også vores øvrige produkter:

LPS 2000E beregnet til 1-2 ejendomme.

LPS 2000EK beregnet til fritidshuse.

LPS 2000D og LPS 2000Q som er beregnet til flere ejendomme samlet i én pumpestation samt til større forbrugere som hoteller, restauranter, skoler eller lignende.